Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Zeiss hos Aktiv Fritid

Køb dit Zeiss udstyr hos Aktiv Fritid

En sigtekikkert er en integreret del af en moderne riffel. Både sigtekikkertens og riflens konstruktion og kvalitet kombineret med en korrekt faglig montage er afgørende for, at jægeren kan træffe sit bytte under alle lysforhold med største præcision – hver gang.

En sigtekikkert udsættes for helt usædvanlige ydre påvirkninger, f.eks. giver riffelrekylen en acceleration på op mod 1000g, altså 1000 gange tyngdekraften i brøkdele af et sekund i ekstreme tilfælde. Også kulde/varme påvirkningen med op til 50 graders temperaturforskel, er en vold som belastning.

Magnus står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Magnus, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Magnus

Zeiss Victory V8

Carl Zeiss har i over 100 år været kendt for at producere sigtekikkerter af absolut topydelse og kvalitet. Denne position er yderligere blevet styrket ved lanceringen af Victory serien, som ydelsesmæssigt ligger i en klasse helt for sig. Her kan man tale om tekniske data på dæmringsydelse, lysstyrke, kontrast, skarphed og brillans, som er helt uden sidestykke. Desuden er disse sigtekikkerter lettere og har større synsfelt end andre modeller.