Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Hanwag hos Aktiv Fritid

Køb dit nye Hanwag fodtøj hos Aktiv Fritid

Tysk grundighed og kvalitet til fingerspidserne – det er Hanwag. Hverdagssko, vandresko, vinterstøvler og så selvfølgelig de lækreste vandrestøvler.

Hanwag er et kendt og populært mærke blandt krævende udendørsentusiaster. Hanwag har produceret vandrestøvler og vandresko til mænd og kvinder siden 1921. Fodtøjet laves ud fra meget høje krav til pasform og holdbarhed. Hanwag lægger blandt andet vægt på anatomisk formede hælgreb, samt at støvlerne kan snørres korrekt i forhold til underlag og terræn.

Jesper står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Jesper, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Jesper

Hanwag Canyon Wide GTX

Canyon Wide GTX er en meget komfortabel og stabil støvle velegnet til vandring. Let og solid konstruktion med overdel i voksbehandlet nubuck. Med ekstra stødabsorbering i hælen for øget komfort. Det smarte Air-Pulse-System giver god luftcirkulation til fødderne. Snøre systemet med Deep-Pull-Lacing holder hælen på plads og støtter anklen. Støvlen er foret med dejlig læder og en Gore-Tex membran, der er vandtæt og åndbar. Med Vibram UltraGrip ydersål, som er mellemblød og har god stødabsorbering. Kom ned og prøv denne fede støvle hos Aktiv Fritid.