Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fjällräven hos Aktiv Fritid

Aktiv Fritid er kæmpe fan af Fjällräven

Hos Aktiv Fritid er vi meget glade for at forhandle Fjällrävens produkter, fordi de er med til at gøre det nemmere for vores kunder at nyde naturen.

Fjällräven er etableret af Åke Nordin, som stadig er aktiv i virksomheden. Han begyndte allerede som 14-årig med at forbedre den tids rygsække. 10 år senere, i 1960, startede han en virksomhed, som han kaldte Fjällräven.

Jesper står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Jesper, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Jesper

Fjällräven G1000 hos Aktiv Fritid

G-1000 er Fjällrävens slidstærke og alsidige stof. Det er praktisk og klassisk friluftstøj, der er velegnet til alle slags eventyrrejser, i alle klimaer og hele året rundt – fra troperne til polarområderne. Det tætvævede stof (65 % polyester og 35 % bomuld af højeste kvalitet) er behandlet med Grønlandsvoks. Denne kombination gør G-1000 til det formentlig bedste friluftsmateriale i verden med en række stærke egenskaber:

  • Slidstærkt G-1000 er et yderst holdbart stof. Dette, kombineret med dets lave vægt, gør G-1000 til det perfekte valg til både rejser og friluftsliv.
  • Vandafvisende Ved at imprægnere dit G-1000-tøj med Grønlandsvoks kan du gøre det mere modstandsdygtigt over for regn og fugt. Det betyder, at du kan beholde det på under lettere regn. Hvis stoffet bliver vådt, vil det tørre hurtigt.
  • Vindtæt Stoffets tætte vævning gør G-1000 næsten helt vindtæt. Når stoffet er imprægneret med Grønlandsvoks, giver det dig komplet beskyttelse mod bidende vinde.
  • Åndbart En af de bedste egenskaber ved G-1000 er dets fremragende åndbarhed – det slipper effektivt fugten væk fra kroppen, hvilket er særlig vigtigt for et aktivt friluftsliv.
  • UV-beskyttende Stoffet giver næsten 100 % beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler og mindsker derfor risikoen for at blive solskoldet væsentligt.
  • Myggesikkert Stoffets tætte vævning holder myg og andre generende insekter væk fra din hud – det er særdeles praktisk både i bjergene og skoven eller under rejser i varme klimaer. (Bemærk, at G-1000 Lite ikke er myggesikkert).