Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

RWS hos Aktiv Fritid

Køb RWS hos Aktiv Fritid

RWS har mange års erfaring i udvikling og produktion af ammunition, det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at deres lancering på markedet har været en enestående succes over hele verden.

RWS er den største producent af riffel patroner til jagt. Ammunitionen er produceret i høj kvalitet, og sikre en enestående nøjagtighed og ekstraordinær præcision. Udover det har de en flot overflade finish, der gør dem effektive.

Mange af RWS medarbejderne er selv jægere som her hos Aktiv Fritid. Deres værdifulde erfaring bliver taget i betragtning under produktionen, for at skabe den bedst mulige ammunition, til jægere over hele verden.

Magnus står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Magnus, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Magnus

RWS Kegelspitz hos Aktiv Fritid

En af hemmelighederne ved den ekstraordinære præcise RWS CONE-POINT er den optimale afvejning af forreste vægtykkelse og hårdheden af den ledende kerne.

Udover dette, giver den ydre form af kuglen og den lange udformede cylinder ideelle forudsætninger for højeste præcision ved lav luftmodstand.

Uanset om du skyder mindre eller større vildt – vil RWS Kegelspitz være det optimale valg for dig.