Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Swarovski hos Aktiv Fritid

Køb Swarovski hos Aktiv Fritid

Hos Aktiv Fritid er vi meget stolte af, at være forhandler af Swarovski der tilbyder den højeste kvalitet af optik på markedet idag.

Ved at de fokusere på at skabe den højeste optiske ydelse, funktionalitet og banebrydende design, har Swarovski formået af få en helt enestående position på markedet. Det har gjort at de i dag, er en af verdens førende leverandører af langtrækkende optik til jagt, natur observation og fugle observation, samt til rejser og fritid.

Michael står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Michael, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Michael

Swarovski dS hos Aktiv Fritid

Swarovski har udviklet noget helt specielt med deres nye dS riffelsigte. Swarovski dS er et digitalt riffelsigte med henblik på at sikre jægeren mulighed for skud på længere hold. Udover at dS er en almindelig sigtekikker med trådkort har den desuden indbygget afstandsmåler, vinkelmåler, termometer osv. Hvis man skal kunne benytte kikkertens digitale funktioner, skal man have en smartphone og hente Swarovski’s app “dS Configurator”. I denne app kan man vælge kaliber og kugletype og via. bluetooth downloade de korrekte ballistiske data til kikkerten.