Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Deer Hunter hos Aktiv Fritid

Køb dit Deer Hunter udstyr hos Aktiv Fritid

Hos Aktiv Fritid er vi glade for at have Deer Hunter som en del af vores sortiment. Deerhunter er en dansk baseret virksomhed, som producerer jagtbeklædning og udstyr til kvalitetsbevidste jægere verden over. Mærket udgør en ideel kombination af dansk design og gode kvalitetsmaterialer, der oven i købet fås til priser, som de fleste jægere nok er glade for. Derfor forhandler Aktiv Fritid flere former for jagttøj såsom jakker, trøjer og bukser fra netop dette brand. Bliv klædt godt på til din næste jagt!

Christian står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Christian, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Christian

Deer Hunter Mouflon

Som seriøs jæger skal man ikke nøjes med det næstbedste. Deer Hunter har valgt at fejre deres 30 års jubilæum med et high-end sæt kaldet Mouflon. I sættet er der brugt Thinsulate isolering og Deer-Tex membran. Sættet findes i to forskellige farver: Art-Green og Max-5 camouflage. Masser af lækre features som vand-tætte lynlåse, bukser som er formstøbte ved knæene, 4-vejs stræk som fleksibelt materiale, samt et stilfuld design er kun nogle af de detaljer, du kan glæde dig til. Mouflon fås i flere varianter: overalls, bukser med seler, jakke og kort jakke samt handsker med forstærkninger og flere slags hovedbeklædning.