Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Browning hos Aktiv Fritid

Køb Browning våben hos Aktiv Fritid

Browning er ikke bare våbenproducent. Den altid innovative virksomhed har gennem historien flere gange stået fadder til helt nye måder at tænke jagtvåben på. Browning var fx først med semiautomatisk våbenteknologi og med over-under-våben.

Den innovative tilgang til kunsten at producere fantastiske jagtvåben har løbende ryddet overskrifter, når nye produktserier er blevet lanceret. Alle Brownings er forskellige, men produkterne har det til fælles, at de alle har høj pålidelighed og uovertruffen ydeevne.

Christian står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Christian, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Christian

Browning B725 Pro Sport

Browning B725 Pro Sport er et flot og elegant kvalitets haglgevær som kan holde til de mange skud på skydebanen.

B725 Pro serien er designet til at give dig det perfekte våben, uanset om du bruger det til sport eller jagt. Den avancerede teknik Invector DS ™ forstærkes yderligere af det banebrydende Pro Balance-system, der giver dig mulighed for at omfordele vægten af våbenet for at give dig de perfekte rammer på skydebanen eller på jagten.