Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Barbour hos Aktiv Fritid

Alt det fede fra Barbour hos Aktiv Fritid

Hos Aktiv Fritid er vi meget stolte af at være forhandler af Barbour, der tilbyder udendørsbeklædning med fokus på holdbarhed, kvalitet og design.

Historien om Barbour går helt tilbage til år 1894, og i dag er det 5. generation som ejer familieforetagendet. Selvom produkter fra Barbour forhandles over hele verden, bliver de klassiske voksjakker stadig produceret i hånden på fabrikken i Simonside. Barbour har gennem tiden udviklet en unik forståelse for tøj, som for alvor egner sig til en udendørs livsstil. Brandet er garant for autentisk, klassisk og britisk inspireret tøj. Kerneværdierne er holdbarhed og raffineret design med sans for detaljen.

Jesper står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Jesper, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Jesper

Barbour Powell Quilt

Barbour præsenterer Powell Quilt, som er en tidløs og praktisk quiltet jakke designet til udendørs livet, uden at gå på kompromis med stil. En klar favorit, der vil holde dig varm år efter år.

Den strammere pasform giver jakken et unikt og moderne look. De to praktiske lommer og en ekstra lomme med lynlås til værdigenstande giver dig masser af plads til alt dit grej.