Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Columbia hos Aktiv Fritid

Køb jakker og støvler fra Columbia hos Aktiv Fritid

Brandet Columbia er kendt for deres fremstilling af kvalitetsprodukter til flere forskellige udendørsaktiviteter. Mærket henvender sig både til de professionelle bjergbestigere og dem, der gerne vil en tur i skoven. Columbia ønsker at gøre det nemmere for dig at være udenfor og nyde naturen uden at skulle bekymre sig om beklædning på grund af vejr og omgivelser. Derfor passer Columbia perfekt til det Aktiv Fritid står for.

Jesper står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Jesper, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Jesper

Columbia Silver Ridge hos Aktiv Fritid

Bare fordi du nyder at være udendørs betyder det ikke, at du skal ofre at se godt ud. Hvis du bruger meget tid på vandreture, camping eller simpelthen arbejder udenfor i din gård, ved du, at kvalitetstøj er vigtigt. Du har brug for tøj, der kan modstå elementerne. Du vil også have tøj, der er let og nemt at bevæge sig rundt i. Dette betyder, at dit tøj skal passe ordentligt, og de skal laves af kvalitetsmaterialer. Columbia’s Silver Ridge kollektion til mænd og kvinder byder på produkter der kan tåle slid, fungerer godt og ser stilfuldt ud.