Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Geoff Anderson hos Aktiv Fritid

Alt det lækre fra Geoff Anderson hos Aktiv Fritid

Geoff Anderson præsterer meget høje kvalitetsstandarder og accepterer kun en klagerate på 0,5 af salget, hvilket er meget ambitiøst. Det er en af de tungtvejende årsager til, at Aktiv Fritid forhandler Geoff Andersons produkter inden for både jagt- og lystfiskerbeklædning.

Geoff Anderson er en lille, men meget energisk og talentfuld virksomhed, som udvikler beklædning i den bedst tænkelige ende.

Målet for Geoff Anderson er konstant at forbedre, forfine og hæve standarden for beklædning, der skal fungere optimalt i naturen under alle betingelser. Geoff Anderson er særligt dygtige til at skabe overensstemmelse mellem beklædningens funktion og det gode look, og samtidig lykkes de med at skabe balance mellem pris og kvalitet.

Allan står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Allan, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Allan

Geoff Anderson WS Wading Jacket

WS5™ er en opgraderet udgave af den populære WS4™. Succesen med WS4 skyldes blandt andet et nyt og velfungerende hættedesign, forbedret komfort og en slidstyrke i særklasse. WS-jakkerne har tjent danske lystfiskere gennem 17 år. I den periode her vi gennemarbejdet mere end 50 prototyper. Her har vi et gennemprøvet designet, der bare bliver bedre og i dag danner skole for alverdens vadejakker.

WS5 er bygget over præcis den samme model som WS4, men har fået nogle få forbedringer. I forhold til WS4™ har WS5™ fået en ekstra lynlåslomme på brystet, en ekstra pin on reel samt en ny type overfladebehandling.