Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Abu Garcia hos Aktiv Fritid

Alt det fede grej fra Abu Garcia hos Aktiv Fritid

Abu Garcias ambition er ganske enkel: De vil tilbyde banebrydende fiskeudstyr, der altid måler sig med det bedste. Det mener Aktiv Fritid, de lykkes med, og derfor fører vi et solidt Abu Garcia sortiment i forretningen.

I generationer har lystfiskere over hele verden sat deres lid til Abu Garcia som leverandør af grej, der klarer selv de hårdeste tests. Den tillid og position har Abu Garcia opnået ved at udvikle produkter rigtigt første gang, og derfra ved at gøre dem endnu bedre gang på gang.

Abu Garcia er kendt for aldrig at gå på kompromis i forhold til design, produktstyrke og præcision. Produkterne bygger på årtiers erfaring og tager udgangspunkt i en besættelse af detaljen i alle led af produktionen.

Magnus står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Magnus, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Magnusn

Abu Garcia Revo SX

Den nye Abu Garcia Revo SX er endnu smukkere end sin forgænger og er pumpet med hele 9 lejer. Med et unikt IM-C6 (Insert Molded C6) design af hjul-stativet i kombination med en gearbox af aluminium, er det nye Revo SX meget lettere end sin forgænger, og bibeholder samtidigt sin imponerende stabilitet og styrke. SO-systemet (Slow Oscillation) sørger desuden for et perfekt line-oplæg – uanset linetype, Everlast bøjle-systemet sørger for problemfrit bøjletilslag, og K-Clutch Anti Reverse sikrer et perfekt bagstop.