Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Tilbage
Previous Product Image

Westin W6 SPIN

2.899,95 kr.3.099,95 kr.
Frem

WESTIN W2 SPIN 2ND

749,95 kr.799,95 kr.
Next Product Image

Westin W10 SPIN

7.499,95 kr.

Westin W10 SPIN

7.499,95 kr.

Beskrivelse

Westin W10 er stangen hvor der er designet til havørredfiskeren, hvor man gerne vil have en klinge der er i toppen og levere noget unikt. En klinge hvor der har gennemgået en udvikling og resulteret i en super high performance klinge der kombinere lethed, styrke og en ultra responsive føling.

Stangen er udviklet over Toracya Carbon, hvor man har benyttet 5 lag fibrer (X5 Carbon) for at give den et 6 lag bestående af 4-axial hoven carbon. Det sidste 6 lag fremgår som forstærkning af klingen, men også det der giver denne sprødhed og lækkerhed til klingen. Med dette får man en utrolig og lækker aktion i stangen til at klare kampen med fiskene og stadig have en utrolig høj føling med ens agn hvad der sker derude.

Westin har lykkedes og lave denne stang så super og rammer den kræsne havørredfisker, takket være Toracya nanoalloy 55T Toray caron og den nyeste nano Resin teknologi der er at finde. For at sikre stængerne spiller og er som det skal være, bliver alle testet individuelt for styrke inden de kommer ud på markedet og til fiskeren.

Dertil har man valgt og benytte de bedste dele til resten af stangen også, for at holde den i toppen. Her i blandt er der hjulholderen, hvor man har benyttet Fuji non-slip hjulholder så selv med våde fingre har man et godt greb. Fuji Titanium Torzite guides, som er med til at sikre der ikke bliver line kludder og ens blink og endegrej kommer langt ud i horisonten. 
Det hele er samlet med et lækker og custom split håndtag der er udviklet over G-hyper carbon, som gør man har et utrolig godt greb, både i kulde som i varme. Et virkelig lækkert comfortabel greb på stangen så det er en stang man ikke slipper igen

Stangen er lavet med en balance og line kontrol der ikke er set før på markedet, og medfører en stang der levere i toppen. Stangen leveres i både stangpose og et solidt stangrør hvor den bliver passet godt på imellem fisketure.

W10 serien er en stangserie hvor Westin har håndbygget stængerne og tester hver enkelt inden de kommer på markedet. Derudover er hver enkelt stang udstyret med sit eget unikke serienummer.

Yderligere information

w10

10 fod 7-28g, 10,2 fod 10-34g, 9,2 fod 5-24g

Andre kigge også på ...

Åbningstider

Mandag-fredag: kl. 10-17
Lørdag: kl. 10-14