Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Fast fragt på 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt på køb over 500 DKK

Tilbage
Previous Product Image

HARKILA STORNOWAY 2.0 HWS JAKKE

6.699,95 kr.
Frem

Deerhunter Mossdale Quiltjakke

999,95 kr.
Next Product Image

Deerhunter Game Pro Light Jakke

2.199,95 kr.

Deerhunter Game Pro Light Jakke

2.199,95 kr.

Beskrivelse

Oplev Game Pro Light jakken, som er skabt til den moderne jæger. Jakken er fremstillet af lydløse materialer med en vind- og vandtæt Deer-Tex® Performance Shell membran, der også er åndbar, hvilket gør den velegnet til aktiv jagt i alle vejrforhold. Og med et gavmildt udvalg af praktiske lommer er den lige så alsidig, som den er komfortabel. Gummiprintet på skuldre og albuer gør jakken mere slidstærk på udsatte steder, så den kan holde til at blive brugt i barske miljøer, samtidig med at det forhindrer, at din riffelrem glider ned.

 

Vindfangene i ærmerne er udstyret med praktiske huller, så du nemt kan tjekke dit ur og følge med i, hvordan jagtdagen skrider frem. Pudsekluden i venstre brystlomme er en smart detalje, som gør det nemt at holde briller, kikkert og kikkertsigte rene.

 

Game Pro Light jakken er udviklet til den moderne jæger og repræsenterer den optimale kombination af praktiske egenskaber og pålidelig funktionalitet. Giv dig selv en endnu bedre jagtoplevelse med denne innovative jakke, hvis gennemtænkte design er skabt med de udfordringer for øje, som man støder på ude i terrænet, samtidig med at den leverer høj bekvemmelighed og beskyttelse ned i mindste detalje.

Yderligere information

Størrelse

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Andre kigge også på ...

Åbningstider

Mandag-fredag: kl. 10-17
Lørdag: kl. 10-14