Fast fragt pü 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt pü køb over 500 DKK

Fast fragt pü 49 kr. til pakkeshop i DK, og FRI fragt pü køb over 500 DKK

Finskyttekursus 2023

den 17. april 2023

FINSKYTTEKURSUS 2023 - Trin 1🎯

Mandag d. 17. april kl 08.30-16.00 har du igen mulighed for at deltage pĂĽ vores populĂŚre og intensive riffelkursus.
Relevant for büde den helt nye riffeljÌger samt riffelinstruktører. Pü kurset für du en stor selvindsigt i din riffeltrÌning af meget erfarne instruktører med baggrund fra HÌrens finskytteafdeling.

Pris for kurset inkl. fuld forplejning kr. 3.500,-
Der er 10 pladser tilbage og først til mølle.

Spørgsmül og tilmelding til os pü mail:
JAGT@AKTIVFRITID.DK ellers ring til 56 63 15 33.

Om finskyttekurset

En hel intensiv dag på skydebanen hvor vi laver “deep dive” på hele basisdelen for riffelskytten. Skydeafstand er ca. 50-100 meter. Forberedelse og opbygning af grundlæggende skydestilling.
“Skyttens selvkontrol” hvor hver skytte uddannes til selv at sikre hensigtsmæssig og ens skydestilling hver gang. Div. skydninger i løbet af dagen der hver har et formål, der giver en langt bedre indsigt og forståelse af riffelskydningen.
Efter hver skudserie giver instruktorerne feedback til her skytte, der derved opnår en høj individuel, personlig og differentieret læring. Der også god mulighed for at få trænet og forstå sit udstyr og specielt kikkerten, hvor hver skytte får til opgave at lave en kliktest så man ikke har “berøringsangst” for sin kikkert.
Det vil sige at på samme kursus kan der deltage skytter med meget forskellig erfaringsgrundlag, og alle får høj værdi ud af kurset. Instruktorerne er også enestående til at formidle den viden de besidder, og giver tilbagemeldinger på de “blindspots” den enkelte skytte har (skydeadfærd skytten ikke selv ved de gøre)

Pris

pr. person for Trin 1 er kr. 3500,- inkl. fuld forplejning.

Tilmelding

Skriv en mail eller ring til os med dit navn, telefon nr. og email.

Stemningsbilleder fra tidligere finskyttekurser