Alt i Savage Gear hos Aktiv Fritid

Savage Gear er danskudviklet feinschmeckerudstyr til lystfiskeren, der vil have gedde, sandart og andre rovfisk med hjem.

Rygraden i virksomheden er product manager Mads Grosell, der i en årrække har produktudviklet i tæt dialog med lokale eksperter fra Skandinavien og Centraleuropa. Samarbejdspartnerne tester Savagear nye produkter, før de lanceres og følger design- og prototypearbejdet tæt.

Resultatet finder du hos Aktiv Fritid, der forhandler et solidt sortiment af Savagear. Produkterne går godt i spænd med Aktiv Fritids ambition om at tilbyde kunderne det bedste af det bedste.

Få professionel rådgivning

Allan står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Allan, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Allan

+45 56 63 15 33
Allan Mortensen
https://www.youtube.com/watch?v=EtOGeiTas8I

Savage Gear Suicide Duck

Se videoen her

Savage Gear Soft 4Play

Efter den kæmpe success med Savage Gear 4Play hardlures, introducerer Savage Gear nu en blød version af den verdensberømte lure.

4Play Soft er en ægte imitation af en fisk hvor alle de små detaljer også er med. Kroppen er designet til geddefiskeri og andre rovfisk og har en helt fantastisk gang i vandet. Kom ned i Aktiv Fritid og oplev alt det fede udstyr fra Savage Gear.