Alt det fede grej fra Abu Garcia hos Aktiv Fritid

Abu Garcias ambition er ganske enkel: De vil tilbyde banebrydende fiskeudstyr, der altid måler sig med det bedste. Det mener Aktiv Fritid, de lykkes med, og derfor fører vi et solidt Abu Garcia sortiment i forretningen.

I generationer har lystfiskere over hele verden sat deres lid til Abu Garcia som leverandør af grej, der klarer selv de hårdeste tests. Den tillid og position har Abu Garcia opnået ved at udvikle produkter rigtigt første gang, og derfra ved at gøre dem endnu bedre gang på gang.

Abu Garcia er kendt for aldrig at gå på kompromis i forhold til design, produktstyrke og præcision. Produkterne bygger på årtiers erfaring og tager udgangspunkt i en besættelse af detaljen i alle led af produktionen.

Få professionel rådgivning

Michael står klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Michael, hvis du mangler professionel rådgivning. Eller endnu bedre, kom ind i butikken og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt Michael

+45 28 14 33 11
https://www.youtube.com/watch?v=yHOkUns0oLA

Oplev Abu Garcia

Se videoen her

Produkteksempel (flagskib)

Carl Zeiss har i over 100 år været kendt for at producere sigtekikkerter af absolut topydelse og kvalitet. Denne position er yderligere blevet styrket ved lanceringen af Victory serien, som ydelsesmæssigt ligger i en klasse helt for sig. Her kan man tale om tekniske data på dæmringsydelse, lysstyrke, kontrast, skarphed og brillans, som er helt uden sidestykke. Desuden er disse sigtekikkerter lettere og har større synsfelt end andre modeller.