Pressemeddelelse, 12. april 2019

De to jagtbutikker JAFI i Viborg og Aktiv Fritid i Køge indtræder i Jaguar Gruppen

De 6 danske og 7 svenske jagtbutikker i Jaguar Gruppen får to nye kolleger fra 01. maj 2019, hvor JAFI og Aktiv Fritid bliver medlemmer i det frivillige kædesamarbejde.

De to butikkers baggrund for at indtræde i samarbejdet er et ønske om at blive endnu mere attraktive for kunderne.

”Vi har set hvordan Jaguar Gruppen over de seneste år har gjort det særdeles godt på både markedsføring og ikke mindst udvikling af Jaguar Gruppens eget mærke ”Nordhunt”. Begge dele vil klart være med til at gøre os og resten af butikkerne i Jaguar Gruppen endnu mere attraktive for kunderne i årene fremover” siger Johnny Jørgensen, indehaver af JAFI i Viborg.

Jesper Ladegaard Nielsen og Michael Seidenfaden, indehaverere af Aktiv Fritid i Køge supplerer: ”Vi ser det naturligvis også som en stor fordel, at vi fremover bliver en del af Jaguar Gruppens indkøbs-setup og dermed får adgang til de mange varemærker, hvor Jaguar Gruppen har gode betingelse. Det vil også gøre os endnu mere tiltrækkende for vores kunder.”

”Jaguar Gruppen startede for mere end 25 år siden som et indkøbssamarbejde blandt nogle af de største jagtbutikker i Danmark. Udover at der siden er kommet flere butikker til i Danmark og 7 i Sverige, har vi i Jaguar Gruppen over de seneste år forstærket den fælles markedsføring væsentligt ligesom vi strategisk har udvidet vores samarbejde med de førende leverandører samtidigt med at vi har udviklet det stærke private label ”Nordhunt”. Det glæder mig derfor ekstra meget, at det netop er disse områder, der har været JAFI og Aktiv Fritids begrundelser for at søge medlemskab hos os” siger Frank Skorstengaard, der er formand for Jaguar Gruppen A/S.

Kurt Petersen, direktør i Jaguar Gruppen fortsætter: ”Med 15 butikker i Jaguar Gruppen får vi en større volumen i vores indkøb og bliver derfor mere attraktive for vores leverandører. Som i resten af detailhandlen sker der også i øjeblikket en konsolidering i jagtbranchen. Det er derfor positivt for både vore kunder og vore butikker, at vi bliver flere i Jaguar Gruppen. Det betyder også, at vi kan øge tempoet på vores udvikling, så kunderne får endnu flere muligheder, når de handler i en butik i Jaguar Gruppen.”

JAFI og Aktiv Fritid indtræder formeldt i Jaguar Gruppen pr. 01. maj 2019. I praksis vil begge butikker få det fulde sortiment og deltage i Jaguar Gruppens markedsføring fra perioden efter sommerferien efterhånden som sortiment m.v. kommer på plads.

Evt. spørgsmål kan stilles til Kurt Petersen, direktør i Jaguar Gruppen A/S på tlf. 4013 4113

Faktabox:

JAFI A/S er på 1000 m2 og ligger Lundborgvej 2A, 8800 Viborg. Butikken åbnede i 2007. Indehavere er Johnny og Betina Jørgensen.

Aktiv Fritid er på 600 m2 og ligger attraktivt midt i Køge på adressen Torvet 19, 4600 Køge. Butikken åbnede i 1998. Indehavere er Jesper Ladegaard Nielsen og Michael Seidenfaden.

Jaguar Gruppen A/S er bagland og varetager indkøb, markedsføring og udvikling for 6 (fremover 8) jagtbutikker i Danmark og 7 i Sverige. Deltagende butikker i Danmark er: K.O. Skov i Bording, Brasholt i Hjørring, Østjysk Våbenhandel i Hedensted, Gamefair i Nærum, Michael’s Jagt og Fiskeri i Svendborg og Hubertushuset i Ringsted.